Автор: admin
Публикувано на: 15.10.2010 09:25:04

Рейтинг:

INTERMOT
Австрийският мотопроизводител KTM показа в Кьолн новия си модел за шестнадесетгодишни байкъри Duke 125, чиято концепция дебютира на миналогодишното изложение в Милано.

От КТМ ще се стремят да наложат Duke 125 не само в Европа, но и по целия свят, като ключова роля за това ще изиграе сътрудничеството им с индийската компания Bajaj, която вече притежава мажоритарен дял от австрийците.

Duke 125 е оборудван с изцяло нов 125-кубиков двигател, който е четиритактов с водно охлаждане и е разработен изцяло от КТМ. Агрегатът е със система за впръскване на горивото Bosch, а мощността, която доставя е 15к.с.

Младежкият мотоциклет разполага със стоманена тръбна рамка и алуминиев шарнир, а изпускателната му система е интегрирана по иновативен начин. Окачването на Duke 125 е с марка WP, а за надеждното спиране се грижат четирибутални радиални апарати на Brembo.

Въпреки че проектирането и разработването на КТМ Duke 125 е извършено изцяло в Австрия, сглобяването на модела ще се осъществява само в Индия. Това ще е причината моделът да има относително добра цена, която се надяваме да не е за сметка на качеството.

Галерия KTM Duke 125 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg