Автор: vladi
Публикувано на: 23.02.2011 13:13:27

Рейтинг:

Honda

С въвеждането на модела K 1600 GT и неговата версия K 1600 GTL, BMW даде сериозна заявка за завземане на голям пазарен дял в един сегмент, в който до момента властваше напълно Honda Goldwing.

Японците обаче няма да се дадат така лесно, като отговорят подобаващо на предизвикателството с модел 2012 на Goldwing, който е получил доста подобрения. Той ще се появи първо в САЩ през месец май, а по-късно ще бъде въведен и на останалите пазари по света.

За момента не са известни много подробности за новата Honda Goldwing. Пълна информация за нея ще бъде разкрита съвсем скоро, при дебюта на мотоциклета на мотоизложението в американския град Грийнвил.

Honda Goldwing 2012 е оборудвана с иновативна спътникова навигация, чрез която можете да споделяте маршрути с приятели и други мотоциклетисти, както и с мултимедийна система с MP3/iPod, интерфейс и съраунд звук.

По дизайна на машината също са настъпили промени, като целта е била да се защитят повече водачът и пътникът, както и външният вид да се доближи до този на новите модели на марката.

Goldwing 2012 идва също с по-голям товарен обем, модифицирано окачване и редица технологии за безопасност. Мотоциклетът е снабден с ABS система и дори въздушна възглавница, а цената му в САЩ ще започва от 23 199 долара.

Галерия Honda Goldwing 2012
Тагове: Honda, Honda Goldwing
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg