Автор: admin
Публикувано на: 19.07.2010 23:12:30

Рейтинг:

GRIP-LOCK
Мотоциклетистите са готови на всичко, за да опазят двуколесното си превозно средство от кражба. Понякога те отделят доста средства за това и дори наемат гаражи или ги паркират в охраняеми паркинги, но едно изобретение може да сложи край на техните притеснения.

Така нареченото приспособление GRIP-LOCK, произведено от новозеландска компания, заключва ръкохватката за газта и лоста за спирачките, като не позволява те да бъдат използвани, а единственият шанс, който оставя на крадците е да повдигнат целия мотоциклет.

Устройството може да се коригира по дължина, в зависимост от мотоциклета, като външната му обвивка от пластмаса и фибростъкло подлъгва, че то лесно би могло да бъде срязано с ножовка или разбито с лост. В основата си обаче, GRIP-LOCK има три закалени стоманени пръчки.

Устройството е с тегло само 330гр. и е с много компактни размери, поради което може да се съхранява дори в джоб на яке. Цената на GRIP-LOCK в Европа е около 80 евро, а цветовете, в които е налично са червено, жълто, розово, зелено и черно.

Галерия GRIP-LOCK
GRIP-LOCK – надеждна защита за вашия байк
GRIP-LOCK – надеждна защита за вашия байк
GRIP-LOCK – надеждна защита за вашия байк
GRIP-LOCK – надеждна защита за вашия байк
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg