Автор: admin
Публикувано на: 15.11.2010 21:05:29

Рейтинг:

EICMA
Италианската компания Vespa, част от концерна Piaggio Group, използва изложението в Милано, за да представи модернизирания си скутер PX, който се появи на пазара преди цели 33 години и в момента от него се движат над 3 млн. екземпляра по световните пътища.

Vespa PX ще продължи да се предлага със 125 и 150-кубикови двигатели, като и двата са едноцилиндрови, двутактови, с въздушно охлаждане и електронно запалване. Освен това, те отговарят напълно на екологичния стандарт Euro3.

Скутерът с неподражаем стил, превърнал се в истинска легенда, е оборудван с четиристепенна скоростна кутия и нова седалка с различен дизайн, осигуряваща по-голям комфорт. Настъпили са също промени по радиаторната решетка и дръжките и са се появили много хромирани детайли.

Габаритите на Vespa PX 2011 са 1 810мм. дължина и 740мм. широчина, а разстоянието между двете оси е 1 260мм. Седалката на скутера е разположена на височина 810мм., теглото му е 97кг., а обемът на резервоара е 8 литра. Моделът ще се предлага в синьо и червено.
Галерия Vespa PX 2011
Тагове: Vespa, Vespa PX, EICMA 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg