Автор: admin
Публикувано на: 09.11.2010 10:44:18

Рейтинг:

EICMA
Модел 2011 на макси ендурото Moto Guzzi Stelvio и неговата адвенчър версия Stelvio NTX направиха дебют на изложението EICMA 2010, провело се през изминалата седмица в Милано, a техните продажби ще стартират през пролетта на 2011-та.

Моделът е получил както актуализиран дизайн, така и оптимизиран двигател, който е 1 200-кубиков V-Twin от серията Quattrovalvole. Той доставя мощност от 102к.с., максималният му въртящ момент достига 104Нм. при 5 500об.мин., а цилиндрите му са разположени под ъгъл от 90 градуса.

Модернизираният двигател работи доста по-тихо, в сравнение със своя предшественик, като при него управлението, охлаждането и отделянето на изгорелите газове се контролират по електронен път. По този начин е увеличена неговата производителност, но същевременно е намален разходът на гориво.

По отношение на дизайна, Moto Guzzi Stelvio е претърпял промени основно в областта на резервоара, който вече е с обем цели 32 литра, като така е увеличена автономията на мотоциклета. Оптекателите в зоната на светлините също са малко видоизменени, както и предпазното стъкло. Освен това, моделът е получил нов контролен панел и графика.

Шасито на Moto Guzzi Stelvio е останало непроменено, като рамата е стоманена и държи двигателя в шест точки. Междуосието от 1 525мм. също е запазено, както и окачването, като вилката е 50мм. Marzocchi, а задният амортисьор е на Sachs. Спирачките Brembo пък са получили олекотени дискове.

Както и до момента, адвенчър версията Stelvio NTX се отличава от стандартния модел по наличието на множество допълнителни елементи, служещи за защита на водача и мотоциклета, тъй като нейното предназначение е предимно за труднопроходими офроуд терени.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg