Автор: admin
Публикувано на: 15.11.2010 09:45:04

Рейтинг:

EICMA
Наред с множеството мощни байкове, на изложението в Милано японската компания Honda представи и актуализираните версии на скутерите SH125i и SH150i, превърнали се в истински бестселър в Европа, както и на по-големия им брат SH300i.

SH125i и SH150i фактически не са претърпели никакви технически изменения, като изключим повечето възможности за допълнително оборудване. През 2011-та скутерите ще са налични в две специални версии, наречени Sporty и Champagne-Bronze, които се отличават от стандартната единствено с ексклузивни цветове.

Скутерът Honda SH300i обаче е претърпял доста изменения, най-съществените от които са по шасито, окачването и предницата на модела. Той е получил също нови 16-инчови джанти, а от Honda твърдят, че промените са довели до подобряване на стабилността и комфорта.

В своето прессъобщение, японската компания отделя специално внимание на новата седалка на SH300i, която е облечена в първокласна волска кожа. В списъка с допълнително оборудване пък са включени ABS, голямо предно стъкло и предпазители за ръцете.
Галерия Honda SH300i 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg