Автор: pavel
Публикувано на: 18.07.2011 09:09:47

Рейтинг:

Дани

След няколко месеца извън пистата, поради претърпяна операция на рамото, пилотът на Honda Repsol Дани Педроса се завърна блестящо, спечелвайки състезанието за Гран При на Германия.

Испанецът поведе колоната при старта на надпреварата, но след това беше задминат от трима състезатели и се движеше четвърти. В последствие обаче Педроса успя да задмине намиращите се пред него Лоренцо, Довициозо и Стоунър, като запази лидерството до края.

Втори в днешното състезание финишира Хорхе Лоренцо, като той си извоюва мястото в последния завой, задминавайки Кейси Стоунър, който завърши трети. Четвъртата позиция остана за Андреа Довициозо, а пети и шести финишираха съответно Бен Спайс и Марко Симончели.

Лошото представяне на Валентино Роси с новия му тим Ducati продължи и в Германия. Легендарният италианец се задоволи едва с деветото място, като стартира от последната 16-та позиция.

Водач във временното класиране след деветия кръг продължава да е Кейси Стоунър, чийто актив е 168т., а плътно зад него със 153т. се движи Хорхе Лоренцо. На трета позиция е Андреа Довициозо, събрал 132т., четвърти е Валентино Роси с 98т., а днешната победа на Педроса му осигури петото място за момента и 94т.

Дани Педроса блестящ в Германия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg