Автор: admin
Публикувано на: 08.12.2010 22:23:10

Рейтинг:

Daelim

Южнокорейската компания Daelim използва мотоциклетното изложение в Мелбърн (Австралия), за да представи актуализираната версия на скутера си B-Bone 125, на която възлага големи надежди.

На щанда на марката в Мелбърн бяха показани два експоната на модела, като единият от тях е без външни панели, за да могат посетителите да видят вътрешността на машината, която е доста впечатляваща, особено с червената рама.

Продажбите на обновения Daelim B-Bone 125 ще стартират през февруари 2011г., като цената му в САЩ ще е около 3 500 долара. Моделът е оборудван със 125-кубиков двигател с течно охлаждане, хромирани дръжки, 13-инчови джанти и дискови спирачки.

Daelim Motor Co. е изключително мощна корпорация, основана през 1962г. и състояща се от 13 промишлени, строителни, химически и финансови компании. Годишният и оборот възлиза на около 7.5 млрд. щатски долара, а в момента Daelim е най-големият мотопроизводител в Южна Корея.

В продуктовата гама на марката влизат 50-кубикови мотопеди, 50 и 125-кубикови скутери и 100 и 125-кубикови мотоциклети. Daelim работи в тясно сътрудничество с Honda, а годишният и производствен капацитет е 300 000 бройки.

Галерия Daelim B-Bone 125
Тагове: Daelim, Daelim B-Bone
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg