Автор: vladi
Публикувано на: 02.08.2011 12:10:26

Рейтинг:

City

Италианската компания HM Moto, която е специализирана в производството на спортни, кросови и траял мотоциклети, обяви, че пуска в продажба два нови модела, наречени City Scrambler и Trail Locusta.

Първият представлява градски мотард, а вторият е туристическо ендуро, като и двата се предлагат във версии със 125 и 200-кубикови, четиритактови двигатели. Според HM Moto, основното предимство на новите модели пред техните конкуренти е изключително лесната им управляемост.

Системата за газоразпределение на агрегатите работи по схемата SOHC, при която всички изпускателни клапи се контролират от един разпределителен вал. Дроселовата клапа е с диаметър 30мм., скоростната кутия е шестстепенна, а карбураторът е с марка Keihin.

City Scrambler и Trail Locusta са оборудвани с 41мм. вилка KYB, цифров дисплей на арматурното табло и малко багажно отделение. Цените на моделите в Европа са 3 990 евро за 125-кубиковите им версии, а на 200-кубиковите са 4 190 и 4 290 евро, съответно за City Scrambler и Trail Locusta.

Теглото на мотоциклетите е около 115кг., като в зависимост от версията то може да е по-малко или повече, но не значително. Височината на седалката на City Scrambler пък го прави идеален за момичета, които искат да се придвижват бързо в градовете.

City Scrambler и Trail Locusta от HM Moto
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg