Автор: admin
Публикувано на: 25.06.2010 19:09:22

Рейтинг:

BMW
Концернът BMW, в лицето на мотоциклетното си подразделение BMW Motorrad, пуска на пазара специална версия на модела K 1300 GT, която е наречена Exclusive Edition.

Байкът се отличава от стандартния модел по своите подгряващи дръжки и седалка, ксенонови светлини, маршрутен компютър, на който може да следите множество показатели и параметри, и криуз контрол за дълги пътувания по магистрали.

BMW K 1300 GT Exclusive Edition разполага също с адаптивната система на окачването Electronic Suspension Adjustment II, позволяваща автоматична настройка според навиците и стила на управление на водача, която става само след натискането на един бутон.

Мотоциклетът може да се похвали също с много ситеми за активна безопасност, сред които ASC (Automatic Stability Control) и RDC (Tyre Pressure Monitor). Задният му багажник пък е с обем 49л., но допълнително могат да бъдат монтирани и два странични багажника.

K 1300 GT Exclusive Edition вече е наличен за поръчка при европейските дилъри на BMW, като цената на байка е 20 550 евро, или с 1 650 повече от тази на стандартния модел.
BMW K 1300 GT във версия Exclusive Edition
BMW K 1300 GT във версия Exclusive Edition
BMW K 1300 GT във версия Exclusive Edition
BMW K 1300 GT във версия Exclusive Edition
Тагове: BMW, BMW K 1300 GT
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg