Автор: vladi
Публикувано на: 11.02.2011 12:29:20

Рейтинг:

Agility

На изложението MCN London Motorcycle Show, от което съвсем скоро ще ви покажем снимки и ще ви представим подробна информация, имаше един доста интересен електрически байк, заслужаваш специално внимание.

Така нареченият Agility Saietta е разработен от британската компания Agility Global, но името му е италианско и в превод на български означава „Гръм от ясно небе”.

Въпреки че изглежда доста футуристичен, електрическият байк е напълно готов за серийно производство. Мотоциклетът ще се предлага във версии S и R, а цените им ще са съответно 11 900 и 16 600 евро.

Едната основа разлика между двете версии се състои в наличието на по-мощна батерия при втората, позволяваща изминаването на 160км. без презареждане, докато при първата автономията е наполовина.

Другото различие е, че електрическият двигател на Agility Saietta S доставя мощност от 135к.с. и позволява на машината да ускорява от 0-100км/ч. за 5 сек., докато при Saietta R мощността на агрегата е 169к.с. и с него ускорението от 0-100км/ч. става за 4 сек.

Динамичните качества на електрическия байк може и да не ви се струват много добри, но дизайнът на машината е доста оригинален. Огромната арка в предната част, която обединява в себе си оптекателите и резервоарът, е вдъхновена от главата на овен.

Галерия Agility Saietta
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg