Автор: pavel
Публикувано на: 03.04.2011 20:42:36

Рейтинг:

Saline

Човечеството не спира да търси алтернативни двигатели за задвижване на превозните средства, благодарение на което постоянно се появяват нови оригинални идеи, като тази, за която ще ви разкажа днес.

Въпреки че още през 90-те години видяхме първия автомобил, работещ на сгъстен въздух, и вече съществуват няколко концептуални мотоциклета, задвижвани от такава технология, така нареченият Saline Airstream е нещо по-съвременно, което има реални шансове да стигне до серийно производство.

Мотоциклетът е конструиран във Франция и вече е създаден негов прототип, който ще участва в „Седмицата на скоростта в Боневил”, където се очаква да спечели първо място в категорията за алтернативно задвижвани мотоциклети.

Saline Airstream разполага с доста дълга рама, която не само допринася за красивата визия на байка, но също така позволява в нея да се поместят двете бутилки, предназначени за сгъстения въздух. Байкът има интересно окачване, каквото вече сме виждали при моделите на Vyrus, а спирачната система е дело на Beringer.

Галерия Saline Airstream Concept
Тагове: Други, Saline Airstream
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg