Автор: vladi
Публикувано на: 16.05.2011 12:47:16

Рейтинг:

MV

Италианският производител на висококачествени мотоциклети MV Agusta разкри всички подробности за новия си супербайк F4 RR, който е най-мощният модел на марката за всички времена.

Двигателят на MV Agusta F4 RR е базиран на четирицилиндровия, 1 000-кубиков агрегат на стандартния F4, но той е претърпял някои промени и е оборудван с нови части, позволили мощността му да достигне 201к.с. при 13 400об/мин., което е с 15к.с. повече. Освен това е налице нова изпускателна система, чийто тип е 4-2-1-4.

Мотоциклетът използва също рамата и окачването на F4, но и те са получили модернизации, особено окачването Ohlins, което позволява повече на брой настройки. Инженерите на италианската компания са поработили и по софтуера за управление, в следствие на което са възможни допълнителни настройки за каране.

Машината е оборудвана и с нови джанти от кован алуминий, чието общо тегло е с 1кг. по-ниско от тези на F4, както и с множество карбонови елементи. Наличните цветове пък са перлено бяло и комбинация от червено и бяло.

Продажбите на MV Agusta F4 RR ще стартират в края на месец май, така че хората, склонни да се разделят с 22 900 евро за байка, ще могат да му се наслаждават през лятото.

Галерия MV Agusta F4 RR 2012
Тагове: MV Agusta, MV Agusta F4 RR
Читателски коментари

energygold 2011-05-18 21:24:50 0 отговори

energygold

strahotna ma6ina

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg