Автор: vladi
Публикувано на: 29.04.2011 09:07:01

Рейтинг:

Lito

На пазара се появяват все по-интересни и атрактивни мотоциклети, задвижвани от електрически двигатели, които по нищо не отстъпват на байковете, разчитащи на бензинови агрегати.

Към края на годината например, канадската компания Lito Green Motion планира да стартира продажбите на така наречения Sora. Мотоциклетът представлява нещо средно между стрийтфайтър и cafe racer, чиято цена ще е умопомрачителните 44 000 щатски долара.

Освен с уникален външен вид, Lito Green Motion Sora може да се похвали и с множество съвременни технологии. Той разполага с електронно регулируема седалка, чиято позиция се променя чрез бутон.

Електромоторът е комбиниран с безстепенна CVT трансмисия и комплект литиево-полимерни батерии, енергията в които е достатъчна за изминаването на цели 300км. Освен това, от компанията твърдят, че мотоциклетът може да поддържа постоянно скорост от 120км/ч.

Повече подробности за Lito Green Motion Sora ще бъдат оповестени след дебюта на мотоциклета, който ще се състои през юни в Монреал.

Галерия Lito Green Motion Sora
Lito Green Motion Sora – електробайковете еволюират
Lito Green Motion Sora – електробайковете еволюират
Lito Green Motion Sora – електробайковете еволюират
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg