Автор: pavel
Публикувано на: 01.04.2011 12:34:51

Рейтинг:

Deliver-E

Електрическите превозни средства навлизат все по-сериозно в нашия живот и постоянно попадаме на нови интересни предложения при този вид транспорт. Най-новото е триколката Deliver-E trike, дело на Саймън Уилямс и неговата.

Странният трайк не изглежда много добре на външен вид, но това все още е само прототип, с който Саймън иска да намери инвеститори за своя проект, за да може моделът да стигне до серийно производство.

Създателят на Deliver-E trike твърди, че триколката му е идеалното транспортно средство за всички пощальони, тъй като е много удобна за паркиране и безпроблемно може да преминава през големи препятствия, а освен това е напълно екологична.

Машината е оборудвана с цели два електромотора, които се намират в задните колела и позволяват развиване на максимална скорост от 80км/ч. Трайкът може да се движи и на заден ход, а благодарение на иновативното си задно окачване, може да се паркира във всяко положение.

Теглото на Deliver-E trike е 120кг., а автономията му - 60км. Комлектът с литиево-йонни батерии се презарежда на 80% за 1 час и на 100% за 3 часа, но освен това е налице система за регенериране на енергия от спирачките, удължаваща пробега.

Много интересно е твърдението на Саймън Уилямс, че ако се появят инвеститори и той разработи сериен модел на Deliver-E trike, една бройка от него ще може да се сглобява в рамките на само 5 часа.

Галерия Deliver-E Trike
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg